Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Actrice Halina van Reijn laat haar benen ontharen...

Voor- en na foto’s

Laserontharen bij Halina
Laserontharen bij Halina

Laserontharen bij Halina

Mijn ervaring

“Er goed uitzien is voor mij wel belangrijk, omdat ik als actrice wordt geconfronteerd met beelden van mezelf. Plastische chirurgie vind ik een moeilijk onderwerp. Ik snap heel goed dat mensen het doen, omdat je niet al te snel oud wil worden. Aan de andere kant heb je als actrice ook een voorbeeldfunctie naar de jongere generatie toe. Het is vooral belangrijk dat mensen blij zijn met hoe ze van binnen zijn.”

Dagelijks benen scheren

Halina moet door snelle haargroei dagelijks haar benen scheren. “Elke dag is het totale ellende: ik moet mijn benen scheren en heb geen geduld. Dus bij het scheren gaat het altijd mis en krijg ik wondjes. Ik kom ook altijd vol pleisters op mijn werk. Mijn haar groeit zo snel dat het niet zo is dat ik maar een keer in de week hoef te scheren. Dus als ik iets zou doen dan is het wel dat haar weg laten halen!”

ELOS-ontharen

De benen van Halina worden behandeld met de nieuwste generatie ELOS-systemen (ELektrisch Optische Synergie). Dit is een permanente ontharing, waarbij de haartjes niet meer terugkomen. Het ELOS systeem werkt met licht en hoogfrequente stroom dat wordt gecombineerd en elkaar versterkt. Voor een goed resultaat moet Halina tussen de zes en acht keer terugkomen.

Jouw ervaring telt mee!