Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

”Ik kijk nu heel graag naar mezelf”

Hanny

Voor- en na foto’s

MACS-lift Hanny zijaanzicht
MACS-lift Hanny zijaanzicht

MACS-lift Hanny zijaanzicht

MACS-lift Hanny vooraanzicht
MACS-lift Hanny vooraanzicht

MACS-lift Hanny vooraanzicht

Mijn ervaring

Hanny zit vol energie, en zo wil zij er ook uitzien. “Als ik in de stad loop en mijn spiegelbeeld in de winkelruiten zie, schaam ik mij wel eens.” Hanny zou graag weer trots zijn op haar gezicht.

FACE spreekuur

Hanny heeft met twee artsen een intakegesprek, ook wel een FACE spreekuur genoemd. FACE staat voor Facial Aging Combined Evaluation. Tijdens het Face spreekuur wordt de veroudering van het gezicht vanuit verschillende specialismen bekeken door een plastisch chirurg en een cosmetisch arts. Met name de veroudering van het gezicht, welke zich aftekent rond de ogen, kaaklijn en mond, kan op verschillende manieren behandeld worden. Daarbij kunnen zowel de plastisch chirurg door middel van een operatie als de cosmetisch arts door middel van het toedienen van injectabeles uitkomst bieden.

De bovenoogleden bevatten te veel huid. Ook de wallen bij Hanny's ogen zijn weggehaald, waardoor een minder vermoeide uitstraling ontstaat. Na de lift is er in het volume in het gezicht van Hanny niets veranderd. Vervolgens is de volume in de wangen terug gebracht door middel van fillers.

De operatie

De plastisch chirurg trekt de huidlaag onder de huid strakker omhoog. De bovenhuid gaat vanzelf mee. Door alleen de onderlaag te liften voorkom je een te strakke facelift. Nadat het gezicht van Hanny is gelift, worden de onder- en bovenoogleden gecorrigeerd. De arts heeft Hanny's wallen vanuit de binnenkant van het ooglid weg gehaald.

Vervolgafspraak injectables

De cosmetisch arts heeft Hanny vijf weken na de operatie met injectables behandeld. De wangen krijgen volume door het inbrengen van Restylane. Dit is een filler, op basis van Hyaluronzuur, dat vocht aantrekt waardoor het gezicht meer volume krijgt. Ook Hanny’s kin wordt met Restylane verstevigd. Na tien maanden wordt de filler door het lichaam afgebroken. Tot slot is Hanny’s voorhoofd met Botox behandeld om haar blik te verzachten. Door het injecteren van Botox reageert de spier niet meer op de prikkel van de zenuw. Het resultaat blijft vier tot zes maanden zichtbaar.

Resultaat

Het resultaat is boven Hanny’s verwachting. “Als je rimpels hebt, dan vallen ze op. Als je ze niet hebt, mist niemand ze. Iedereen vindt dat je er goed uitziet.” Hanny ziet er niet meer moe uit, ze straalt. “Ik kijk nu heel graag naar mezelf.”


Jouw ervaring telt mee!