Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

MACS-lift in combinatie met Lipofilling en groeifactoren

Simone - 49 jaar

Voor- en na foto’s

MACS-lift Simone vooraanzicht
MACS-lift Simone vooraanzicht

MACS-lift Simone vooraanzicht

MACS-lift Simone zijaanzicht Voor
MACS-lift Simone zijaanzicht Na

MACS-lift Simone zijaanzicht

MACS-lift Simone zijaanzicht zoom
MACS-lift Simone zijaanzicht zoom

MACS-lift Simone zijaanzicht zoom

Mijn ervaring

Simone krijgt regelmatig de vraag of ze boos of moe is. Ze voelt zich een stuk jonger dan dat ze er - in haar optiek - in haar gezicht uitziet. Om het allemaal iets strakker te maken ondergaat ze een MACS-lift.

Geen strakke kaaklijn meer

Simone: "Een kalkoennekje vind ik voor mensen rond de 50. Met mijn 49 jaar ben ik dat ook wel bijna, maar lichamelijk voel ik me 30. M'n innerlijke leeftijd is niet wat de spiegel vertelt. Het stoort me dat ik plooien in mijn nek heb. Je ziet dat mijn kaaklijn niet meer strak loopt. Ik ben behoorlijk wat afgevallen. Vroeger had ik een boller gezicht en door het dieet en de zwaartekracht is dat allemaal toch meer gaan hangen. Dus leuk, een slank lichaam, maar in mijn gezicht ben ik 10 jaar ouder geworden en dat wil ik laten corrigeren."

MACS-Lift

De MACS-lift is een facelift waarbij het voorhoofd en de hals buiten beschouwing worden gelaten. De minilift is een populaire behandeling, aangezien de ingreep veel minder ingrijpend is dan een volledige facelift. De herstelperiode is vele malen korter dan bij een facelift. Met een MACS-lift worden de eerste tekenen van het ouder worden letterlijk aan het gezicht onttrokken. De resultaten zijn indrukwekkend.

De behandeling

De correcties van veroudering in het gezicht, veroorzaakt door hang, kan heel goed gecorrigeert worden door de (onderhuidse) huidlaag te liften: door tegen de zwaartekracht in het weefsel weer terugplaatsen op de plek waar het altijd zat. Het gevolg is een natuurlijke uitstraling van het gezicht, een krachtige kaaklijn een vlakke mondbodem en verbeterde curve in de het gezicht.
Als de hals echter ook tekent tot in de nek (ook welk kalkoenbanden genoemd) is de hals-facelift nodig met uitgebreidere littekens ook achter het oor, aanvullend op de correctie van hang in het gezicht. Het mooie van de hedendaagse technieken is dat als de nek (het verticale deel van de hals) er nog goed uitziet, een operatie door een korter litteken, onzichtbaar verstopt voor het oor en de bakkebaard, al een indrukwekkend resultaat geeft in het hele aangezicht dat loopt van wang, kaaklijn tot aan de mondbodem: de MACS-lift of Facelift. Om deze reden is de Facelift of MACS-lift zeer populaire behandelingen, mede ook omdat ze perfect onder lokale verdoving kunnen worden uitgevoerd. De ingreep is minder ingrijpend dan de hals-facelift en dus is het herstel ook korter. Binnen 3 tot 5 weken bent u weer volledig sociaal actief. Het unieke After Care pakket van Bergman Beauty Care ondersteunt en versnelt het helingsproces na de ingreep.

Realiseer je wel dat ook de huid zelf verouderd kan zijn en dat er volume onder het gezicht kan zijn verdwenen. Dergelijke veranderingen vragen soms om aanvullende behandelingen als peelings door de beauty consultentes of Lipofilling (vulling met eigen levende vetcellen) om contour en curves weer te herstellen. Maak daarom altijd een afspraak voor informatie op maat.

Lipofilling

Lipofilling ofwel vet gebruiken om extra contour en volume te creëren. De inmiddels over de gehele wereld geaccepteerde "nieuw" gebruikte techniek om vorm en onderlinge verhoudingen van het lichaam te verbeteren is de laatste 8 jaar volledig uit het hoekje gekropen van een techniek die 'onbetrouwbare resulaten zou geven' 'lastig uit te voeren zou zijn' 'grof en onvoorspelbaar zou zijn'. Simone krijgt een lipofilling met groeifactoren. Dit is een combinatie van de verfijnde techniek van lipofilling samen met de eigen 'geactiveerde' bloedplaatjes om de huid langdurig een jeugdige en vitale uitstraling te geven.

Herstelperiode

Omdat de MACS-lift veel minder ingrijpend is dan de facelift, verloopt het herstelproces ook veel sneller. De herstelperiode duurt ongeveer drie tot vijf weken. Simone is heel blij met hoe het geworden is: "Ik krijg best veel complimenten. Mensen zeggen dat het allemaal heel natuurlijk is gebleven. Sommigen denken namelijk 'Oh je gezicht, dat wordt dan vast heel anders', maar ik zie er gewoon nog steeds uit als mezelf." "Voorheen, als ik in een winkelruit keek, dacht ik 'Oh, wat erg', maar laatst zag ik mezelf in een weerspiegeling en dacht toen 'Hee, wat lekker'. En dat is heel gek. Het is toch een teken dat, wanneer je op een onbewaakt moment met jezelf wordt geconfronteerd, je weer positief denkt. Het is precies het tegenovergestelde van wat ik eerder dacht. Nu is het goed."


Jouw ervaring telt mee!