Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Isa Hoes komt voor een bindweefsel massage

Mijn ervaring

Na een opleiding aan de toneelacademie van Maastricht, speelt Isa Hoes in verschillende theatervoorstellingen en televisieprogramma’s. Ze werd vooral bekend door haar rol als Myriam van der Pol in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en ook speelde ze in Allstars, Rozengeur & Wodka Lime en Vrouwenvleugel. Tegenwoordig staat ze vooral in het theater. Eind 2009 had ze de hoofdrol in de succesvolle theaterproductie ‘De gelukkig huisvrouw’, naar het gelijknamige boek van Heleen van Royen.

Bloot op toneel
Isa: “Ik moet heel vaak bloot op het toneel en elke keer tijdens de repetitie denk ik: ‘hè nee, moet ik dat weer doen?’ maar als ik eenmaal op het toneel sta, gaat het wel weer. Hoe ouder ik word, hoe meer ik vrede heb met wat ik ben, wie ik ben en hoe het eruit ziet.”

Mooi en minder mooi
"Waar ik niet gelukkig mee ben, zijn mijn wangen. Ik vind dat ik van die wangetjes heb. Ik ben sowieso niet echt dol op de onderkant van mijn gezicht. Verder ben ik er niet zo meebezig. Het mooiste aan mezelf vind ik mijn ogen: ik vind dat ik wel mooi ogen heb."

Bindweefselmassage
Isa bezoekt de Bergman MediSpa voor een bindweefselmassage. Hierbij worden de huidlagen van elkaar los gemasseerd. Naarmate je ouder wordt gaan de huidlagen meer aan elkaar vastkleven. Dit heeft als gevolg dat er geen goede doorbloeding meer is tussen de verschillende huidlagen waardoor de eerste lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Ook wordt de huid doffer en gaat de structuur ervan achteruit. In eerste instantie doe je drie bindweefselmassage behandelingen. Deze zijn dan één keer per week. Daarna moet de huid in ieder geval drie weken met rust gelaten worden om deze te laten kalmeren. Het resultaat is een verbetering van de huidconditie en de doorbloeding.

Na de behandeling krijgt Isa een Invisible Pores serum van Bergman Beauty Care mee, dit verkleint de poriën en zorgt voor een perfecte matte uitstraling.
Ooglidcorrectie
“Zes jaar geleden heb ik mijn ogen laten liften bij de Bergman Kliniek, omdat ik de hele dag met opgetrokken wenkbrauwen liep. Mijn ogen waren heel vermoeid. Ik had een traanoog en op de set werden ze daar gek van: er viel niet tegenop te make-uppen. Ik ben wel blij dat dat soort dingen kunnen. Ik ben wel weer zo ijdel dat ik dat heb laten doen.”

Mooie dame op leeftijd
“Hoe zal ik er over 30 jaar uitzien? Dan ben ik 72 en ik hoop dan een hele gelukkige, tevreden uitstraling te hebben. Al die clichés over dat schoonheid van binnenuit komt, is natuurlijk wel waar. Als ik niet lekker in mijn vel zit, dan zie je dat aan mijn gezicht. Ik hoop dat ik een mooie dame op leeftijd wordt die tevreden is met zichzelf.”

Jouw ervaring telt mee!