Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Je ziet weldegelijk de jeugd terug in mijn gezicht

Caroline - 61 jaar

Voor- en na foto’s

MACS-Lift Caroline vooraanzicht Voor
MACS-Lift Caroline vooraanzicht Na

MACS-Lift Caroline vooraanzicht

MACS-lift Caroline zijaanzicht
MACS-lift Caroline zijaanzicht

MACS-lift Caroline zijaanzicht

Mijn ervaring

Caroline schreef een brief naar Gewoon Mooier waarin ze vroeg mooier oud te kunnen worden, niet wetende dat ook haar dochter Kirsten een brief had geschreven. Vivian verraste Caroline met de mededeling dat ze een S-lift mag ondergaan.

S-lift

Omdat Caroline heel wat heeft meegemaakt is dat verdriet en de spanning aan haar gezicht te zien. Ze ziet er wat vermoeid uit en heeft scherpe lijntjes in haar gezicht gekregen. Na een intake gesprek met dr. Laban blijkt dit met een S-lift te kunnen worden verholpen.

Minder ingrijpend

De S-lift is een facelift waarbij het voorhoofd en de hals buiten beschouwing worden gelaten. De minilift is een populaire behandeling, aangezien de ingreep veel minder ingrijpend is dan een volledige facelift. De herstelperiode is vele malen korter dan bij een facelift. Met een S-lift worden de eerste tekenen van het ouder worden letterlijk aan het gezicht onttrokken. De resultaten zijn indrukwekkend.
Caroline: "Ik hoef er niet als veertig uit te zien, maar het is wel jammer dat je de tijd en het verdriet wel een beetje in je gezicht ziet op een bepaald moment. Ik ben 61 jaar en een jaar of 5 à 6 mag er wel af. Dat zou ik wel leuk vinden."

De behandeling

De correcties van veroudering in het gezicht, veroorzaakt door hang, kan heel goed gecorrigeerd worden door de (onderhuidse) huidlaag te liften: door tegen de zwaartekracht in het weefsel weer terugplaatsen op de plek waar het altijd zat. Het gevolg is een natuurlijke uitstraling van het gezicht, een krachtige kaaklijn een vlakke mondbodem en verbeterde curve in de het gezicht.

Hals-facelift

Als de hals echter ook tekent tot in de nek (ook welk kalkoenbanden genoemd) is de hals-facelift nodig met uitgebreidere littekens ook achter het oor, aanvullend op de correctie van hang in het gezicht. Het mooie van de hedendaagse technieken is dat als de nek (het verticale deel van de hals) er nog goed uitziet, een operatie door een korter litteken, onzichtbaar verstopt voor het oor en de bakkebaard, al een indrukwekkend resultaat geeft in het hele aangezicht dat loopt van wang, kaaklijn tot aan de mondbodem: de MACS-lift of Facelift.

Om deze reden is de Facelift of MACS-lift (vroeger ook wel S-lift genoemd - de minder uitgebreide voorloper van de hedendaagse techniek) zeer populaire behandelingen, mede ook omdat ze perfect onder lokale verdoving kunnen worden uitgevoerd. De ingreep is minder ingrijpend dan de hals-facelift en dus is het herstel ook korter.

Het resultaat

Na de behandeling straalt Caroline van geluk: "Met mij gaat het fantastisch, heel erg goed. Het is zo ontzettend mooi geworden. Het heeft eigenlijk alles overtroffen wat ik had gehoopt."

"Je ziet weldegelijk de jeugd terug in mijn gezicht. Ik ben nu meer een 50-er en dat vind ik prima hoor, ik ben geen 30-er en zo hoeft het ook niet te zijn. Het is heel mooi dat het verdriet en de spanning uit mijn gezicht zijn. Dat hoopte ik ook en zo is het ook geworden. Ik vind zelf dat ik een zachte uitdrukking heb gekregen. Als ik mezelf nu bekijk zie ik iemand die er rustiger uitziet. Dan glimlach ik zo af en toe naar mezelf en dan denk ik: 'jeetje, wat is het mooi geworden."'


Jouw ervaring telt mee!