Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Dual Plane borstvergroting bij Shanna

Shanna - 24 jaar

Voor- en na foto’s

Borstvergroting Shanna vooraanzicht
Borstvergroting Shanna vooraanzicht

Borstvergroting Shanna vooraanzicht

Borstvergroting Shanna zijaanzicht
Borstvergroting Shanna zijaanzicht

Borstvergroting Shanna zijaanzicht

Behandelend arts: dr. Koopmann
Methode: Dual Plane


Mijn ervaring

De oproep van tv programma Gewoon Mooier sloeg voor haar de spijker op zijn kop: “Ik wil gewoon mooier zijn.”

Het plaatsen van borstprothesen is een snelle, betrouwbare en duurzame methode voor een borstvergroting. Vrouwen kiezen vaak voor borstprothesen om grotere en vollere borsten te krijgen. De ingreep is echter ook uitstekend geschikt om borsten te corrigeren die verslapt zijn door zwangerschap, vermagering of ouderdom. Licht uitgezakte borsten worden met wat extra vulling weer steviger en mooier van vorm.

Dual Plane borstvergroting

Shanna krijgt een Dual Plane borstvergroting. Dat betekent dat het implantaat half onder de borstspier wordt geplaatst. Deze methode wordt met name toegepast bij dames met weinig borstklier en vrijwel geen borstvorming en/of een zeer dunne huid. Op deze wijze is de overgang aan de bovenzijde van de borst veel natuurlijker en is het implantaat minder zichtbaar. 

Na de borstvergroting

Een borstvergroting verandert in principe niet de gevoeligheid van de tepels. Vrijwel altijd kan na de ingreep nog gewoon borstvoeding worden gegeven. In het gesprek met de plastisch chirurg komen alle aspecten van een borstvergroting operatie aan de orde. Vrouwen die voor een borstvergroting kiezen, zijn bijzonder blij met het resultaat. En omdat het effect al direct na de operatie zichtbaar is, kun je vanaf de eerste dag na de borstvergroting operatie je nieuwe cupmaat bewonderen.

Het resultaat

Ook Shanna is erg gelukkig met het resultaat: “Ik ben er heel blij mee. Ik weet nog wel dat ik in het begin zei dat ik eigenlijk al gelukkig ben dus verwachtte ik dat het me niet gelukkiger zou maken, maar het heeft toch meer met me gedaan dan ik eigenlijk altijd had gedacht. Het herstel is wonderbaarlijk snel gegaan. De eerste dagen heb ik wel pijn gehad, maar dragelijk. Na drie weken kon ik alweer alles doen wat ik altijd deed. Nu het dan geopereerd is en zo mooi geworden, kan ik eindelijk gewoon echt mezelf zijn en me vrij voelen.”

Zelfverzekerd

Shanna’s partner Jean-Paul is heel blij dat Shanna weer zelfverzekerd door het leven gaat: “Ze koopt jurkjes en is de sauna en dagjes weg voor ons aan het plannen. Een ander voorbeeld is dat Shanna boven staat en ik zit beneden en Shanna roept mij ‘Eh… Jean-Paul, kom eens boven’ en dan kom ik boven ‘ja, wat is er Shanna?’ dan staat ze met een ontbloot bovenlijf voor de spiegel ‘ze zijn mooi hè?’”

Shanna: “Als mensen me nu op straat zien denk ik dat ze iemand zien lopen die gelukkig is met alles wat ze heeft. Nu voel ik me echt gewoon op en top vrouw.”


Jouw ervaring telt mee!