Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Sandra onderging een mini buikwandcorrectie met liposuctie

Mijn ervaring

Na de zwangerschap van haar eerste dochter - waarbij ze bijna 30 kilo aankwam – hield Sandra een slappe buik over. “Sporten, diëten, trainen... ik heb van alles geprobeerd. Ik heb me zelfs vol laten steken met naalden met stroom erop. Het vet zou hierdoor weggaan, maar het gaf geen resultaat.”

Consult
Tijdens het consult vertelt Sandra de arts welke problemen zij ondervindt van haar buik. Plastisch chirurg Erik Laban bekijkt de buik en legt uit wat Sandra van de mini buikwandcorrectie met liposculpture kan verwachten. De navel van Sandra blijft op dezelfde plaats en ook de tatoeage op haar onderbuik kan gewoon blijven zitten.

Operatie
Voor de operatie maakt de arts foto’s van de buik en tekent hij af waar de liposuctie moet worden toegepast. De overtollige huid wordt middels een (mini) buikwandcorrectie weggehaald.

Resultaat
Na een uur of drie á vier mag Sandra alweer naar huis. “Toen ik thuis kwam ben ik op bed gaan liggen en de dag daarna ook nog. De drains zijn er uitgehaald door mijn eigen huisarts. Na een week kon ik van alles weer een beetje doen. Ik voelde me echt al snel heel goed.

Tijd om te shoppen voor nieuwe kleding! “De buik is weg dus ik kan nu ook lichtere kleding aan, want het tekent nu niet meer. Daarnaast kan ik broeken van twee maten kleiner aan. Ik zou het zo weer doen en raad het iedereen aan die het zou willen doen.”

Jouw ervaring telt mee!