Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Carice en Jelka van Houten in de MediSpa

Mijn ervaring

Carice heeft een afspraak voor een bindweefselmassage, Jelka – die hoogzwanger is – komt voor een ontspannende gezichtsbehandeling.

Over schoonheid
Carice: “Uiteindelijk komt alle schoonheid van binnen. Dat is echt zo. Maar ik vind wel dat je je goed moet verzorgen. Je hebt zelf wel iets in de hand, ook als het gaat om ouderdom.”
Jelka:”We zijn allebei wel ijdel. In onze badkamer vind je een soort altaar aan Bergman potjes.”
Carice: “Sporten komt in ons woordenboek niet voor, we zijn daar niet mee opgegroeid. We zijn allebei bang voor de bal.”

De MediSpa
Jelka komt in de MediSpa in Amsterdam helemaal tot rust tijdens de ontspannende gezichtsbehandeling. Na de gezichtsreiniging krijgt zij een scrub om de dode huidcellen te verwijderen. De speciale oogcrème Bright Eyes is een oppepper voor de huid rond de ogen.
Carice krijgt een bindweefselmassage. Dit is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. De huidtherapeute past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Na de massage krijgt Carice een koud en vochtinbrengend masker.

Over plastische chirurgie
Carice: “Als ik later iets zou doen, dan is het misschien een ooglidcorrectie. Volgens mij is dat bij ons een familiekwaal: dan gaat dat ooglid over je ogen hangen.”

Jelka: “Als ik iets zou doen, dan is dat iets aan mijn tanden. Wij hebben van die kleine tandjes. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit wat zou laten doen, maar nu ik zwanger ben en mijn lijf gaat veranderen, weet ik dat nog zo net niet.”

Jouw ervaring telt mee!