Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ik stoor me aan mijn vermoeide blik, terwijl ik niet moe ben

Gerrit

Voor- en na foto’s

Ooglidcorrectie Gerit vooraanzicht Voor
Ooglidcorrectie Gerit vooraanzicht Na

Ooglidcorrectie Gerit vooraanzicht

Mijn ervaring

Gerrit werkt bij de luchtverkeersleiding op Schiphol. Hij is naar Bey by Bergman clinics gekomen voor een boven- en onderooglidcorrectie. “Ik stoor me aan mijn vermoeide blik, terwijl ik niet moe ben. ’s Morgens kijk ik in de spiegel en denk ik ‘he verdorie’: dan zie ik er vermoeid uit terwijl dat niet zo is. Mensen vragen me ook vaak ‘ben je boos of chagrijnig?’.

Ik kreeg eerst een intake gesprek met een plastisch chirurg die mij liet zien wat ik kan verwachten van een correctie van de oogleden. Overtollige huid en vetweefsel werd weggehaald. Dat ging via een snede in de natuurlijke oogplooi. Het litteken valt dan precies in de plooien is dus is vrijwel onzichtbaar. Ik was nog best zenuwachtig voor de operatie. “Ik zag vooral op tegen de narcose zelf, maar niet tegen de operatie… daar merk je natuurlijk weinig van.”

Twee uur na de ingreep, mocht ik alweer naar huis. Na ongeveer twee weken was het definitieve resultaat zichtbaar. “Wat mij erg opvalt is de open blik. Ik heb nu een vrolijk gezicht en daar ben ik erg blij mee.”

Jouw ervaring telt mee!