Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Debby is na de MACS-lift een femme fatale geworden

Debby

Voor- en na foto’s

MACS-lift Debby zijaanzicht Voor
MACS-lift Debby zijaanzicht Na

MACS-lift Debby zijaanzicht

MACS-lift Debby met arts
MACS-lift Debby met arts

MACS-lift Debby met arts

Mijn ervaring

Volgens haar omgeving bekommert Debby zich veel om haar uiterlijk. “Er goed uitzien is voor Debby enorm belangrijk. Ze is altijd bezig met haar uiterlijk, qua kleding en verzorging”. Bij haar kledingkeuze houdt Debby rekening met haar rimpels: “Ik kan geen coltrui aan. Dan gaat al dat vel hangen. Ook sta ik regelmatig huilend voor de spiegel. Ik kan er niets meer aan doen: ik kan smeren wat ik wil, maar die rimpels blijven en worden alleen maar erger.”

Consult

Tijdens het consult met de plastisch chirurg  bespreekt Debby haar wensen. De plastisch chirurg beoordeelt de conditie van de huid en bekijkt waar de huid zal worden ingenomen. De chirurg stelt een correctie van de bovenoogleden voor, zodat Debby niet constant haar wenkbrauwen meer hoeft op te trekken.

Operatie

Bij de MACS-lift wordt overtollig vetweefsel verwijderd, de onderliggende spieren worden strakgetrokken en de huid van het gezicht wordt glad getrokken. Met twee kleine incisies bij de oorstreek wordt het onderhuidse weefsel aangetrokken en vastgezet. Ook de bovenoogleden worden gecorrigeerd bij Debby. De plastisch chirurg neemt tijdens een ooglidcorrectie overtollige huid, vetweefsel en soms ook spierweefsel weg via een snede in de natuurlijke oogplooi.

Resultaat

Debby ziet er stralend uit. “Zo voel ik me ook. De behandeling was een 'peace of cake': ik had geen pijn en het was niet blauw geworden”. Debby’s nicht en haar vriendin merken veel verschil: “Ik vind haar wel veranderd door de MACS-lift. Ze is zelfverzekerder geworden en veel blijer. Debby was al een mooie vrouw maar is nu een femme fatale geworden”.


Jouw ervaring telt mee!