Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Nikki Plessen laat zich professioneel opmaken in de MediSpa

Mijn ervaring

“Bij mijn werk komt heel veel make-up om de hoek kijken. En dat is heel leuk, maar als ik thuis op de bank zit wil ik even helemaal niks. Hooguit een beetje mascara en een liplglossje”.

Make-up advies
Aan de MediSpa in Amsterdam zijn visagisten verbonden, waar je je door kunt laten opmaken en adviseren. Visagiste Karen Schreuder verzorgt verschillende make-up behandelingen, zoals dag make-up, make-up met uitleg (op schrift), exclusieve/avond make-up en bruidsmake-up eventueel op locatie (ook voor bruidsmeisjes en familieleden).

Haute Couleur By Terry
Tijdens het opmaken kun je te weten komen hoe je de sterke kanten van het gezicht accentueert of hoe je vermoeidheid kunt camoufleren. De Bergman Kliniek werkt exclusief met de 'Haute Couleur' producten van het make-up merk By Terry. Deze producten zijn ontwikkeld door de make-up artist van de internationale jetset, Terry de Gunzberg. Terry werkte jarenlang voor modehuis Yves Saint Laurent waar zij make-up collecties ontwikkelde.

Plastische chirurgie?
Nikkie staat best open tegenover plastische chirurgie, zolang het maar met mate gebeurt. “Als jij je heel ongelukkig voelt en je kan dat verhelpen door plastische chirurgie, waarom zou je het dan niet doen? Maar je kan er ook in doorslaan: je moet er daarom wel uit blijven zien als ‘jouw leeftijd’. Dus niet helemaal strak, terwijl je zestig jaar bent.”

Workshop
Wil jij weten welk soort foundation bij je huidtype past of welke kleur oogschaduw het beste bij jouw ogen past? Laat je dan adviseren in de MediSpa in Amsterdam. Je kunt je ook opgeven voor een van de inspirerende make-up workshops onder leiding van Barbara Folkers.

 


Jouw ervaring telt mee!