Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

“Ik ben er heel erg blij mee en het is eigenlijk nog mooier dan ik gehoopt had.”

Jennifer

Voor- en na foto’s

Borstvergroting Jennifer vooraanzicht Voor
Borstvergroting Jennifer vooraanzicht Na

Borstvergroting Jennifer vooraanzicht

Behandelend arts: drs. Blecourt
Methode: op de borstspier


Mijn ervaring

 “Vroeger was ik heel sportief en dag en nacht met tennis bezig. Toen irriteerde ik me er ook nog niet zo aan. Tegenwoordig ga ik heel veel uit en kleding zit dan net even leuker bij grotere borsten. Daarnaast is de ene borst kleiner dan de andere, wat erg lastig is met het vinden van een passende bh. Ik zit tussen een A- en een B-cup in.”

Assortiment kipfiletjes

De moeder van Jennifer erkent haar probleem. “Laatst had Jennifer een feestje en wilde ze een avondjurk aan, maar ze zat met het probleem dat ze geen borsten had”. Jennifer lost dit op met kipfilets: “Ik heb daar een heel assortiment van en soms doe ik het wel driedubbel, zodat het toch nog wat lijkt.”

Consult

Tijdens het consult bespreekt Jennifer haar wensen met de plastisch chirurg. Met behulp van pasprothesen krijgt Jennifer een indruk van het resultaat en haar toekomstige cupmaat. Ook adviseert de plastisch chirurg haar bij de keuze voor het soort implantaten, ronde of een anatomisch vorm.

Resultaat

“Ik ben er heel erg blij mee en het is eigenlijk nog mooier dan ik gehoopt had.” Ook haar vriendin merkt dat Jennifer heel gelukkig is met haar borsten: “Jennifer is een stuk zelfverzekerder en straalt dat ook uit. Ze voelt zich veel happy-er in haar lichaam.”


Jouw ervaring telt mee!