Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Gigi Ravelli over schoonheid..

Mijn ervaring

Uiterlijk
"Ik vind er goed uitzien belangrijk. In mijn vak wordt je ook wel beoordeelt op je uiterlijk. Om er goed uit te blijven zien, rook ik niet. Ik denk dat dat erg belangrijk is. Daarnaast probeer ik gezond te eten en af en toe te sporten en de producten van Bergman Beauty Care. Ik zit heel vaak in de make-up en dat is wel een aanslag op mijn huid. Samen met de airco en de lampen droogt mijn huid sneller uit."

Super Beauty Treatment
Voordat de huidspecialist met de peeling begint, moet eerst het gezicht van Gigi worden gereinigd met de cleansing water en de cleansing milk van Bergman Beauty Care. Vervolgens wordt het mengsel van kruiden (48 verschillende kruiden!), lotion en vitaminen aangebracht en ingemasseerd.

Met de peeling wordt een dun laagje van de huid gehaald, waardoor de huid sneller nieuwe huidcellen aan gaat maken. Daarnaast is dit een voedende peeling, waarbij de huid sneller collageen en elastine gaat aanmaken.

Plastische Chirurgie
"Iedereen moet het lekker zelf weten. Ik vind zelf 'natuurlijk' wel mooier. Soms is het niet lelijk om ouder te worden. Het is niet altijd maat 34 of 36, maar juist de uitstraling die het hem doet. Hoe cliché het ook klinkt: het komt meer van binnenuit."

Jouw ervaring telt mee!