Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ik kan gewoon lopen zonder dat ik me hoef te schamen.

Natasja

Voor- en na foto’s

Mommy Make-over Natasja aanzicht
Mommy Make-over Natasja aanzicht

Mommy Make-over Natasja aanzicht

Mijn ervaring

Natasja is moeder van 4 kinderen en getrouwd met Hein. Zowel lichamelijk als geestelijk heeft ze het zwaar te verduren gehad. Na haar laatste zwangerschap is ze 30 kilo aangekomen, maar inmiddels weer 31 kilo kwijt. Haar buik is echter niet meer wat het was.

“Meestal ben ik heel creatief met het verbergen van mijn buik. Ik hijs het in mijn broek, draag een hesje, of hou mijn dochter voor mijn buik. Ik krijg weleens reacties van mensen. ‘Ow, ben je weer zwanger’, zeggen ze dan. Dat ben ik nu zat. Ik wil mezelf kunnen kleden zoals ik wil en mijn buik niet meer hoeven vasthouden als ik buk.”

Intake gesprek

De borstvergroting en de buikwandcorrectie is een ingreep die ook wel bekend staat als de Mommy Make-Over. Nastasja heeft tijdens het intake gesprek moeite om te ontspannen. Ze heeft haar buik altijd in gehouden. Dokter de Blecourt maakt duidelijk dat de buikwandcorrectie in combinatie met een borstvergroting een ingrijpende ingreep is van zo'n 2 tot 2,5 uur. Een ingreep die bij een gezonde, jonge vrouw echter wel goed te doen is. 

De operatie

Voor de operatie worden de borsten en buik afgetekend. De borsten worden eerst vergroot. De implantaten kunnen zo in de meest steriele omgeving worden ingebracht. De buikwandcorrectie neemt zo’n 1,5 uur van de operatie in beslag en ook het herstel hiervan is het meest zwaar.

Resultaat

“Het is me allemaal toch wel meegevallen. Ik heb wel pijn gehad maar dat weet je van te voren.” Natasja is zelfverzekerder nu haar buik weg is en haar borsten bij haar lichaam passen. “Ik ben weer mezelf!” Voor Natasja is dit een frisse start. “Ik ben zo blij nu. Ik kan gewoon lopen zonder dat ik me hoef te schamen.” 

Voor een mooi herstel van de littekens ondergaat Natasja een nabehandeling.

Jouw ervaring telt mee!