Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Chris Comvalius

Mijn ervaring

“Ik werk heel hard en vind het dan heerlijk om me hier te laten verwennen. Al die mensen die je verzorgen en zorgen dat je er beter uit gaat zien. Het is vooral het gevoel….heerlijk!”
 
Actrice Chris Comvalius, bekend van GTST, komt regelmatige voor een gezichtsbehandeling naar Bergman Beauty Clinics. “Ik laat de boel dan schoonmaken met maskertjes en dergelijke. Ik laat me lekker verwennen.” In uitzending 4 van Gewoon Mooier krijgt Chris een Ultrasound Skin Treatment. Dit is een exclusieve behandeling met ultrasone (geluids)golven. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen.
 
“Ik overweeg niet om rimpels weg te laten spuiten, maar ik weet wel wat dingen die ik zou willen laten doen,” vertelt de actrice. “Ik zou mijn buikje wat platter willen en dat gewiebel onder mijn armen zou ik wat minder willen.” Tegelijkertijd is Chris zich er wel van bewust dat het behoorlijk grote ingrepen zijn. “Je moet er wel goed over nadenken, maar ik ben er zeker niet zomaar tegen.”

Jouw ervaring telt mee!