Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

"Ik voel me een stuk zelfverzekerder"

Louise

Voor- en na foto’s

Borstverkleining Louise zijaanzicht
Borstverkleining Louise zijaanzicht

Borstverkleining Louise zijaanzicht

Borstverkleining Louise vooraanzicht
Borstverkleining Louise vooraanzicht

Borstverkleining Louise vooraanzicht

Mijn ervaring

Als ik in de spiegel kijk dan denk ik: Ik wou dat ik dit 30 jaar eerder had gedaan.

De plastisch chirurg legt aan Louise tijden het eerste gesprek uit dat bij een borstverkleining het volume van de borsten wordt aangepast en dat de borsten ook een stukje gelift worden. Hij verwacht dat bij Louise een mooie C cup zal terug kijgen. Ondanks dat Louise wat ouder is, zal het genezingsproces snel verlopen. Haar huid is minder elastisch en hierdoor zal het litteken smaller zijn dan bij een jongere huid.

Operatie

Tijdens de operatie verwijderd de plastisch chrirug het overtollige weefsel uit de borsten van Louise. De operatietechniek die wordt gebruikt is een combinatie tussen de sleutelgat en de anker-methode. Bij de anker-methode loopt er een lang litteken in de plooi onder de borst. De sleutelgat-methode zorgt voor een kleiner litteken dat naar beneden loopt. Door deze twee te combineren wordt het litteken in de plooi zo kort mogelijk, zodat hij niet zichtbaar is als Louise staat.

Resultaat

Louise is heel tevreden met het eindresultaat en voelt zich na deze borstverkleining een stuk beter en zelfverzekerder. Vroeger droeg ze veel strakke truitjes over elkaar om zo haar borsten platter te maken. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Ook heeft ze minder last van haar schouders en haar nek. Ze is heel blij dat ze de behandeling heeft ondergaan."Als ik in de spiegel kijk dan denk ik: Ik wou dat ik dit 30 jaar eerder had gedaan."


Jouw ervaring telt mee!