Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ik zit continu met die kleppen op te kijken

Gerda

Voor- en na foto’s

Ooglidcorrectie Gerda
Ooglidcorrectie Gerda

Ooglidcorrectie Gerda

Behandelend arts: drs. de Blecourt
Behandeling: Bovenooglidcorrectie & Wenkbrauwlift


Mijn ervaring

Wanneer Gerda vóór haar operatie in de spiegel keek, zag ze een oude vrouw. Dit wilde ze niet meer, want zo voelde zij zich ook niet. Als Gerda zich opmaakte kon ze geen mascara meer op haar bovenwimpers doen, omdat die niet meer zichtbaar waren vanwege haar overhangende oogleden. Ze zei hierover: 'Ik zit continue tegen die kleppen aan te kijken. En doordat mijn oogleden over mijn ogen heenvallen ga ik mijn hoofd naar boven kantelen en onder mijn oogleden doorkijken om het toch goed te kunnen zien. Ik heb hierdoor vaak last van mijn nek en schouders en daardoor ook vrij vaak hoofdpijn. Ik ben 's avonds dodelijk vermoeid'.

De wens van Gerda was dat ze weer een frisse blik zou krijgen en dat ze weer mooie make-up op kon doen. Gerda heeft voor Bey by Bergman Clinics gekozen vanwege hun jarenlange ervaring en kwaliteit.

Bovenooglidcorrectie & Wenkbrauwlift

Dokter de Blécourt heeft samen met Gerda naar haar wens en oogleden gekeken en voorgesteld om een bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift uit te voeren. De wenkbrauwlift werd uitgevoerd om de buitenste helft van haar wenkbrauwen wat te liften.

Na de operatie

Meteen na de operatie kon Gerda al verschil zien. Haar ogen waren de dag direct na de operatie alleen iets blauw en opgezwollen. Vijf weken later na de operatie was Gerda goed hersteld van de ooglidcorrectie en wenkbrauwlift.

Ze heeft na de operatie zoveel complimenten gekregen. Gerda is erg blij met het resultaat. Ze zegt hierover: "De vermoeidheid die ik uitstraalde, die heb ik niet meer. Sinds ik geopereerd ben, heb ik geen hoofdpijn meer gehad. Ik heb energie over. Ik blijf in de spiegel kijken'.

'Mijn wereld straalt weer. Ik kan de wereld weer aan dat is echt een groot verschil. Ik heb er weer zin in.'


Jouw ervaring telt mee!