Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Nieuwe PRP behandeling tegen huidveroudering

Mijn ervaring

Platelet Rich Plasma Mesotherapie
Simone heeft een afspraak met cosmetisch arts drs. Dalmulder. PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Bij deze behandeling worden er twee buisjes bloed afgenomen die worden gecentrifugeerd. Bovenin de buisjes ontstaat dan een laagje plasma. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die zorgen voor een verhoogde aanmaak van nieuw collageen in de huid. Na het centrifugeren injecteert dokter Dalmulder het plasma in het gezicht van Simone. Het resultaat is een stevige, gehydrateerde en jong uitziende huid.

Toepassing
De PRP mesotherapie is geschikt voor diverse toepassingen ter verjonging van de huid. Het kan onder andere worden ingezet tegen verslapping van de huid, fijne lijntjes en rimpels en volume vermindering. Omdat er eigen bloedplasma wordt gebruikt is het een veilige behandeling.

Resultaat
Het uiteindelijke resultaat van PRP mesotherapie is zichtbaar na vier tot acht weken. Voor optimaal en blijvend resultaat moet de behandeling drie keer worden herhaald. Tussen de verschillende behandelingen moet ten minste zes weken zitten.
Meer weten over deze behandeling bel gerust op: 088 9000 500.  


Jouw ervaring telt mee!