Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ik had m’n knie toen meteen moeten laten opereren

Mijn ervaring

Ik wandelde altijd graag. Niet overdreven fanatiek maar wel regelmatig. Helaas begon ik rond mijn 55e klachten tijdens het lopen te krijgen. Een stijf gevoel in mijn knie. Als ik ’s morgens vroeg opstond merkte ik ‘t al. Ik zei tegen mezelf dat ’t kwam omdat ik ouder werd. Maar om eerlijk te zijn was mijn knie gewoon versleten.

Ik kreeg steeds meer moeite met lopen. Mijn beste vriendin vond dat ik toch maar eens een bezoek aan de dokter moest brengen. Na een aantal weken werd de diagnose gesteld. Het bleek dat mijn knie inderdaad sporen van slijtage vertoonde. In een regulier ziekenhuis moet je dan algauw rekening houden met wachttijden van een half jaar voordat je geholpen wordt. Vooral tegen herstelproces zag ik enorm op. Maar mijn vriendin hield voet bij stuk.

Mijn huisarts zorgde dat ik terecht kon bij Bergman Clinics en ik kon snel langskomen. Het prettige van Bergman Clinics vind ik de persoonlijke relatie die je hebt met je specialist. Het is altijd dezelfde persoon die je helpt. Bovendien werken er zéér deskundige artsen die gebruik maken van de modernste technieken.Na nog geen week werd ik al geopereerd. En geloof me, het viel echt ontzettend mee. Ook mijn herstel verliep voorspoedig omdat de revalidatie in een prettige omgeving plaatsvindt.

Zeer comfortabel en met goede mensen om je heen. Ook mijn specialist liet zich de volgende dag alweer zien. Ontzettend fijn vond ik dat. Ik trek meestal mijn eigen plan maar wat ben ik blij dat ik de raad van mijn vriendin heb opgevolgd. Ik had dit gewoon meteen moeten doen.

Hartelijk dank voor de goede zorg.

Eveline


Jouw ervaring telt mee!