Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Carice van Houten pakt haar cellulitis aan

Mijn ervaring

Cellulitis
Cellulitis is een bindweefselophoping van huid en onderhuid waar veel vrouwen last van hebben. De ophoping resulteert in een huid met kuiltjes en bobbeltjes, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Deze oneffenheden komen voornamelijk voor op de dijen, billen, heupen en bovenarmen. Cellulitis kan door verschillende factoren ontstaan. Het kan genetisch bepaald zijn of zich ontwikkelen door hormonen, ongezonde voeding, te weinig beweging of het gebruik van bepaalde medicijnen.

Velashape II
Door behandeling met Velashape II kun je op een efficiënte manier cellulitis verminderen. Het apparaat zendt warmte uit, die de doorbloeding van de huid stimuleert. Daarnaast wordt de stofwisseling in de vetcellen versneld, doordat tijdens de behandeling naar een temperatuur van 40 graden wordt toegewerkt. Het apparaat trekt de huid vacuüm, maakt verklevingen los en versnelt de celstofwisseling. Dit heeft als resultaat afnemende cellulitis en een gladde, zachte huid.

Aantal behandelingen
Cellulitis zal helaas nooit helemaal wegtrekken maar na zes behandelingen kun je al een groot verschil zien. Voor een zichtbaar effect zal je de behandeling een aantal keer moeten herhalen.

De eerste rimpels..
De actrices moeten toegeven dat hun huid in het gezicht al begint te verslappen en ook de zwaartekracht laat de vriendinnen niet onberoerd. Bovendien zijn beide dames behoorlijk ontzet door de plooi die ineens in het decolleté is ontstaan. De huidtherapeute adviseert hen het S-lift serum, een hydraterende crème die ervoor zorgt dat de huidcellen worden beschermt en versterkt, waardoor de huid beter in staat is om vocht vast te houden. Hierdoor zal de huid minder snel verslappen.


Jouw ervaring telt mee!