Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Velasmooth voor huidverstrakking en tegen cellulite

Mijn ervaring

In de MediSpa bekijkt de specialiste de huid van Suzanne en legt uit hoe cellulite ontstaat. Cellulite wordt veroorzaakt door vergrote vetcellen die tegen bindweefsel drukken. Hierdoor wordt de huid naar binnen getrokken (putje), terwijl tegelijkertijd de vetcel zichzelf naar boven drukt (bultje). Dit veroorzaakt de zogenaamde sinaasappelhuid.

Velasmooth
Wat je wilt bereiken is dat de vetcel minder vol komt. Hiervoor is de Velasmooth een goede behandeling. De warmte van de behandelknop verhoogd verbranding binnen de vetcellen. Hierdoor reduceert de omvang van de vetcellen. De beweging van de rollers masseert en tilt de huid op, waardoor de warmte dieper de huid in kan komen. Door de negatieve druk – ofwel vacuüm – die wordt toegepast op de huid, verwijden de bloedvaten zich waardoor de locale circulatie in de huid verbetert.

Resultaat
De Velasmooth is geen afvalmethode, maar een manier om een gestroomlijnd figuur te krijgen. De behandeling moet twee keer per week worden uitgevoerd. Gemiddeld zijn er 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De meeste personen zien na de 5e behandeling de eerste resultaten.

 


Jouw ervaring telt mee!