Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Carice van Houten...

Mijn ervaring

Actrice Carice van Houten is onder andere bekend van films als Zwartboek, Alles Is Liefde en Komt Een Vrouw Bij De Dokter. Ook internationaal timmert ze flink aan de weg: zo speelde ze naast Tom Cruise en is ze binnenkort te zien naast Jude Law en Sharon Stone. Omdat Carice regelmatig in close-up op een super groot scherm te zien is, is het belangrijk dat ze er goed uit blijft zien. Ze bezoekt de Bergman MediSpa in Amsterdam voor een bindweefselmassage.


Onsterfelijkheidgevoel

Carice: “Tien jaar geleden was ik veel minder met m’n uiterlijk bezig, ik was wel ijdel maar dan heb je toch een soort onsterfelijkheidgevoel. Je denkt toch ‘bij mij gaat dat nooit gebeuren, ik ben jong, dat blijft gewoon zo’ en ik kon eten wat ik wilde. Dat is eigenlijk sinds mijn dertigste hard terug gelopen. Nu vind ik het heel belangrijk om het bij te houden. Vroeg beginnen met dit soort behandelingen is ook een beetje de truc.”
 

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage worden de huidlagen van elkaar los gemasseerd. Naarmate je ouder wordt gaan de huidlagen meer aan elkaar vastkleven. Dit heeft als gevolg dat er geen goede doorbloeding meer is tussen de verschillende huidlagen waardoor de eerste lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Ook wordt de huid doffer en gaat de structuur ervan achteruit. In eerste instantie doe je drie bindweefselmassage behandelingen. Deze zijn dan één keer per week. Daarna moet de huid in ieder geval drie weken met rust gelaten worden om deze te laten kalmeren. Het resultaat is een verbetering van de huidconditie en de doorbloeding.

Cellulitis

Carice komt niet alleen voor haar gezicht naar de Bergman
Medispa. "Cellulitis is een onderwerp dat vaak terug komt in mijn leven. En daar ben ik echt niet blij mee. Maar daar neem ik hier ook bindweefselmassages voor. Dan gaan ze alles heel diep van binnen weer los maken. In principe komt het wel terug, dus je moet het wel bijhouden. Ik ben toch met mijn blote billen op 4 bij 4 in de bioscoop te zien. Dan heb ik liever dat het een heel klein maantje is dan een enorm kraterlandschap."

Ware schoonheid

Carice haar huid ziet er na de behandeling weer stralend uit, maar ook zij weet dat schoonheid natuurlijk niet alleen van buiten komt: “Uiteindelijk komt de ware schoonheid van binnen, het is een ongelooflijk cliché maar ik geloof dat. Als dat goed blijft gaan en ik de komende dertig jaar gelukkig blijf, of in ieder geval gelukkig met mezelf ben, dan kun je over dertig jaar ook nog mooi zijn.”

Jouw ervaring telt mee!