Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Willeke Alberti

Mijn ervaring

Willeke Alberti gebruikt al jaren alle huidverzorgingsproducten van Bergman Beauty Clinics. Ze laat zich daar ook regelmatig verwennen met behandelingen. “Eigenlijk zou iedere vrouw dit één keer in de maand moet doen,” vindt Willeke, “Ten eerste omdat het heel lekker is, ten tweede krijg je er een stralende huid van.” De laatste komt Willeke weinig toe aan een bezoek aan de kliniek. Ze zit 50 jaar in het vak en dat viert ze met een grote jubileum tour Goud.
 
Toch heeft ze nog tijd kunnen vinden om langs de kliniek te gaan voor uitleg over een serum tegen pigmentvlekken. “Ik heb een pigmentvlekje in mijn gezicht en daar stoor ik me aan.” Deze vlek is een zogeheten ouderdomsvlek: een overmatige pigmentvorming die donkere vlekjes achterlaat op het gezicht en de handen.
 
Het serum zorgt er voor dat die vlekjes lichter worden en het voorkomt nieuwe pigmentvlekken. Je kunt het serum plaatselijk gebruiken, maar ook over het hele gezicht omdat het een vochtbooster is. De crème is tevens geschikt voor je handen, hals en decolleté. “Ik ben nu 62 jaar en natuurlijk zie ik dat mijn huid verouderd. Maar wat ik heel belangrijk vind, is dat ik voor elk rimpeltje heel hard heb geleefd.”
 
Het gaat volgens Willeke meer om een goede voorzorging. “Uiteindelijk is het heel belangrijk dat je van binnenuit straalt. En dan zie ik liever een mooi gerimpeld gezicht, maar wel goed verzorgd.”

Jouw ervaring telt mee!