Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Corine Boon

Mijn ervaring

Hoe is het om dit programma te presenteren? Het is heel leuk om de kandidaat die centraal staat in iedere aflevering te volgen van het begin tot het eind. Zo zie je in de eerste aflevering hoe Lizeth eindelijk, zoals ze het zelf zegt, echte vrouwelijke borsten krijgt. En hoe Ineke, de kandidaat in aflevering twee, verlost wordt van haar hamsterwangen. En verder is de Bergman kliniek, waar de serie opgenomen wordt, voor mij bekend terrein. Ik kom er al jaren voor een zogenaamde MegaPeel. Een huidverbeterende behandeling die dode huidcellen verwijderd en rimpels vervaagd. Ook gebruik ik de huidverzorgingsproducten die ontwikkeld worden in de kliniek.
 
Hoe sta je zelf tegenover cosmetische ingrepen? Ik riep altijd nooit!. Maar nu ik dit programma presenteer denk ik, waarom niet!? Ineke, de vrouw die we voor een facelift volgen, heeft nu, na de facelift, nog steeds een hele natuurlijke uitstraling. Het is geen strak getrokken gezicht geworden zonder expressie. Alleen oogt ze wel tien jaar jonger. En ze voelt zich mooier. Net als Suzan die voor zogenaamde ‘injectables’ naar de kliniek komt. Zij krijgt van iedereen te horen dat ze zo straalt. En dat is ook daadwerkelijk zo. Begrijp je waarom de kandidaten iets aan zichzelf willen laten veranderen? Ja ik begrijp het wel. Op het eerste gezicht dacht ik wel, ‘er is toch niets mis met jou?’. Mensen kunnen hun fysieke problemen goed maskeren. Maar als je dan iemand bloot ziet, dan begrijp je wel waarom iemand bijvoorbeeld iets aan haar buik wil doen. Of iemand zich niet prettig voelt met bijna geen borsten. Het gaat ook om gewone mensen, die graag íets aan zichzelf anders zouden willen zien. Geen extreme make-overs, maar gewoon een kleine verandering. De kandidaten die we volgen hebben geen psychisch probleem, maar willen fysiek graag iets veranderen. Ze willen letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel zitten. Daarom doen ze aan Gewoon Mooier mee! Is bij jou alles nog puur natuur?
 
Ja, alles is nog puur natuur! Ik ben alleen van de MegaPeel. Ik ga al vanaf mijn 22ste regelmatig naar de schoonheidsspecialist. Daar ben ik heel consequent in. Ik heb een lastige huid. Die wil ik goed verzorgen. En in de toekomst? In eerste instantie ben ik meer van sporten en diëten dan van snijden. Maar na twee bevallingen sluit ik niets meer uit… haha!

Jouw ervaring telt mee!