Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Nicole (43) heeft zich laten steriliseren met Essure

Mijn ervaring

Het ziekenhuis kon deze behandeling nog niet aanbieden, maar Bergman Clinics wel. Bij Bergman kon ik direct terecht. Alleen moest ik even afwachten of de verzekering de behandeling zou vergoeden, maar dat is allemaal goed gekomen.

De ingreep nam ongeveer 10 minuten in beslag. Het is niet echt pijnlijk. Het kijkertje voel je wel naar binnen gaan. Maar dit weegt niet op tegen de voordelen van geen narcose en geen wond. In de auto naar huis voelde ik wel wat in mijn buik. Gewoon een gevoel dat er iets in je onderbuik is gebeurd, maar geen echte pijn. Na een half uurtje was dat gevoel weg. Thuis ben ik eigenlijk gelijk weer aan het werk gegaan. Ik heb 4 winkels en ik heb dezelfde dag gewoon een koopavond gedraaid.

Ik vind het echt een prima behandeling!

De medewerkers bij Bergman Clinics zijn ook allemaal gezellig en aardig. Je wordt gelijk geholpen. Ik heb een hekel aan wachttijden. In het ziekenhuis zit je altijd te wachten. Iedereen zit dan om zich heen te kijken met van die blikken 'wat komt die hier doen'. De sfeer bij is ook heel goed. Ik kan mij voorstellen dat als mensen bang zijn voor een behandeling dat ze zich in deze omgeving prettiger en meer op hun gemak voelen. Inmiddels heb ik sterilisatie met Essure bij Bergman Clinics al een paar keer in mijn omgeving aanbevolen."


Jouw ervaring telt mee!