Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Beertje van Beers krijgt een Zuurstofpeeling

Mijn ervaring

Zuurstofpeeling
De zuurstofpeeling is een gezichtsbehandeling die de huid een revitaliserende oppepper geeft. De zuurstofpeeling zorgt dat rimpels verdwijnen en het lift en zuivert de huid. Tijdens de peeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor er een frisser en stralender uiterlijk wordt verkregen. Ook bevat de peeling anti-bacteriële eigenschappen en is dus perfect voor mensen met acne.

Uiterlijk is belangrijk
Beertje vindt haar uiterlijk heel belangrijk. “Ik vind mijn uiterlijk een hele belangrijke vorm van expressie. Ik glimlach graag naar mensen en maak ik er elke ochtend wel even werk van. Dan zit ik lekker in mijn vel en kan ik dat ook uitstralen”.

Onzekerheden
Ondanks dat Beertje tevreden is met haar uiterlijk, is er ook iets waar ze minder blij mee is. “Ik ben half Thais Chinees. Dat heeft heel veel voordelen, zoals een ranke gestalte. Maar ik heb ook een lichtgele huid. In de winter slaat dit lichtgeel een beetje groenig uit. Ik zou zo graag een keer wakker willen worden met een lelieblank huidje met mooie rode blosjes, maar dat zit er bij mij niet in.”

Ouder worden
Beertje wil met heel veel levenslust en persoonlijkheid oud worden. Ze is niet bang voor rimpels en kan zich niet voorstellen dat ze ooit een blijvende cosmetische ingreep zou ondergaan. “Ik vind het leuk dat Hollandse vrouwen persoonlijkheid belangrijker vinden dan perfectie. Zo ben ik zelf ook”.

Aqua Injection
Na de peeling krijgt Beertje het Aqua Injection serum mee naar huis. Dit serum kan onder de dag- en nachtcreme worden aangebracht. Het hydrateert de huid heel intensief en bevat veel antioxidanten zodat de huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Wil je meer weten over peelings? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 


Jouw ervaring telt mee!