Je moet 18 jaar of ouder zijn om de inhoud van deze website te bekijken

Ik ben 18 jaar of ouder

Ik ben jonger dan 18 jaar

088 9000 535 Maak een afspraak

Mijn neus past nu beter bij mijn gezicht.

Suzanne

Voor- en na foto’s

Neuscorrectie Suzanne zijaanzicht Voor
Neuscorrectie Suzanne zijaanzicht Na

Neuscorrectie Suzanne zijaanzicht

Neuscorrectie Suzanne Voor
Neuscorrectie Suzanne Na

Neuscorrectie Suzanne

Neuscorrectie Suzanne na ingreep
Neuscorrectie Suzanne na ingreep

Neuscorrectie Suzanne na ingreep

Behandelend arts: drs. Lohuis


Mijn ervaring

Wegstoppen

Suzanne hield haar probleem voor zichzelf: “Ik wilde er niet over praten, dan vestig je er juist de aandacht op. Ik heb het weggestopt, terwijl ik me wel altijd bewust was van mijn neus.”

Ideale neus

Suzannes ideale neus hoeft niet perfect te zijn. Haar nieuwe neus moet vooral bij haar gezicht passen. Ze zou heel blij zijn met een iets kleinere en kortere neus, zonder bobbel.

Resultaat

Dokter Lohuis verwijdert de bobbel en maakt de neus kleiner en rechter. Hij haalt een stukje van het kraakbeen weg en plaatst de neusschelpen wat naar de zijkant. Daarnaast haalt hij in het tussenschot een afwijking weg, waardoor Suzanne ook makkelijker zal kunnen ademen. En dat merkt Suzanne. Ze is in alle opzichten blij met haar nieuwe neus: “Het past beter bij mijn gezicht. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou zijn.”

Nieuwe neus in je gezicht

“In het begin was het heel erg wennen om een nieuwe neus te hebben. Dan ging ik ook elke keer in de spiegel kijken. Op een gegeven moment houdt dat op, dan ben je er gewoon aan gewend. Mijn moeder is vooral heel blij dat ik er niet anders uitzie. Dat ik gewoon mezelf ben gebleven.”


Jouw ervaring telt mee!